22_1640941991.jpg
18_1640199804.png
2468_20230804_133716.jpg

Panthers Camp přilákal téměř stovku zájemců

V pořadí již šestý ročník panteřího příměstského tábora měl znovu velký úspěch – dva týdny plné sportu a volnočasových aktivit přilákaly do Rudné téměř sto malých (nejen) florbalistů a florbalistek!

Dějištěm se znovu stala moderní sportovní hala v Rudné u Prahy a její přilehlé okolí, kde Panthers Camp zapsal už třetí po sobě jdoucí ročník konání. Místo, kde své domácí zápasy hrají elitní panteří družstva, ale nebylo hostitelem jen pro malé florbalisty a florbalistky – znovu jsme zde přivítali jak tradiční zájemce, kteří s námi jezdí pouze na kemp, nouze pak nebyla ani o tváře, které jsme viděli úplně poprvé a zároveň věříme, že to nebylo naposledy.

A jako vždy čekala všechny účastníky pestrá směs aktivit, která ale nebyla zdaleka jen o sportu, kterým jsou Panteři známí nejvíce. Jistě, tradiční halové tréninky s míčkem a florbalkou samozřejmě chybět nesměly, malí i ti už zkušenější sportovci si ale vyzkoušeli mimo jiné také venkovní aktivity na multifunkčním hřišti i oválu, učily se spolupracovat při netradičních společných hrách, zahráli si celou řadu obvyklých i těch méně známých míčových her a navrch během obou turnusů plnili speciální „celotáborové“ úkoly, které se zdaleka nezaměřovaly jen na sport a na některé z nich budeme s úsměvem vzpomínat jak my, tak i náhodní kolemjdoucí.

Chybět nemohly ani ukázky různých atletických cviků nebo společná regenerace, která je potřeba pilovat už u těch nejmenších malých nadšenců. Těm připravili trenéři zábavný a pestrý program, který zahrnoval také závěrečný společný turnaj nebo výlet na tolik vytoužené koupaliště. Další zábavu pak přidala i například samotná cesta do Rudné, která, jak je již zvykem, probíhala po společné ose linkovým autobusem, jenž se Panterům v jednom případě dokonce podařilo zcela vyprodat a ještě mu navrch přihodit nemalé zpoždění.

Děkujeme jak trenérům, tak i samotným účastníkům a jejich rodičům za společné, velmi příjemné dva týdny a věříme, že i jim se program a náplň tradičního letního kempu líbila tak jako nám. Za rok se na vás těšíme znovu!